Accesorii

Pahare Lavazza carton

Pahare Lavazza carton

Paharele Lavazza, fabricate dintr-un carton de inalta calitate si cu un design atractiv sunt excelente pentru a te bucura zi de zi de o cafea unica, proaspata, cu un gust desavarsit.

Palete Lavazza

Palete Lavazza

Pentru a-ti crea o cafea de vis ai nevoie de paletele Lavazza, astfel incat sa iti prepari un amestec perfect de cafea, zahar si lapte. Avantajul paletelor Lavazza, rezistente la temperaturi foarte ridicate, il constituie faptul ca sunt ambalate individual, pentru o protectie sporita.

Plicuri cu zahar brun Lavazza

Plicuri cu zahar brun Lavazza

Gustul nemaipomenit al cafelei poate fi accentuat cu ajutorul pliculetelor de zahar brun Lavazza. Cristalele de zahar se topesc rand pe rand, transformand fiecare amestec de cafea intr-un alint al simturilor tale.

Lapte granulat Milk Luxury Premium

Lapte granulat Milk Luxury Premium

Cu o calitate garantata, acest produs este ideal pentru prepararea unei cafele cu lapte, pentru a-i oferi o textura fina si catifelata sau pentru a adauga un strop de culoare unei bauturi cu gust de ciocolata.

In spatele unei cafele desavarsite, cu un gust si o savoare de neuitat, pe langa inalta calitate a capsulelor, foarte important este si aparatul cu care este preparat fiecare amestec.