Cine suntem?

Despre noi

MCG Coffee Management este o organizatie tanara, orientata spre a identifica si a oferi solutii specializate si complete de cafea capsule pentru birouri, la preturi competitive.

 

Sloganul nostru “Creativitate, Idei, Strategie…pentru o cafea desavarsita” ne indruma pasii zi de zi astfel incat sa ne dedicam intreaga activitate pentru a-ti indeplini dorintele in materie de cafea. Ne lasam purtati de imaginatie, cautam gusturi si arome inedite, pe care mai apoi le reunim in amestecuri atent selectate.

Misiune

Prin produsele sale, MCG Coffee Management isi doreste sa ofere tuturor iubitorilor de cafea o experienta desavarsita a simturilor, clipe de rasfat si magie a gustului, care sa iti transforme orele petrecute la birou in momente mult mai placute.

Ne dorim ca prin fiecare ceasca de cafea consumata sa ai posibilitatea de a descoperi unicitatea gustului si parfumul intens, astfel incat sa te poti bucura de Cafeaua Ideala. Faptul ca acordam o deosebita atentie calitatii pentru a-ti putea oferi cele mai bune produse demonstreaza ca principalul nostru obiectiv este acela ca tu sa fii pe deplin multumit, sa ai parte in fiecare zi de o cafea cu adevarat speciala.

Viziune

Datoria noastra este ca tu sa ai parte de produse care sa corespunda in totalitate cerintelor tale. Si pentru a reusi acest lucru, suntem de parere ca este esential sa facem din produsele noastre un standard al calitatii, pe care il vom pastra indiferent de cat de mult ne vom dezvolta.

De-a lungul timpului vom acorda toata atentia necesara astfel incat sa-ti oferim “Bucuria pe care sa o poti gusta in fiecare zi”.

Valori

Pentru ca noi sa putem duce la indeplinire fiecare obiectiv si sa putem respecta intotdeauna promisiunile pe care ti le facem prin produsele noastre, ne-am stabilit un sistem de valori dupa care ne ghidam intreaga activitate.

Exigenta: Fiecare produs este atent gandit si verificat inainte de comercializare; este trecut prin filtrul exigentelor noastre pentru a ne asigura ca nu vei fi dezamagit.

Respect: Avem grija sa iti furnizam produsele dorite la aceeasi calitate inalta de fiecare data si la termenele stabilite.
Orientare catre client: In fiecare zi tu devii personajul principal in aceasta lume a cafelei, preferintele si nevoile tale constituind un aspect esential pentru noi.

Loialitate: Parteneriatele durabile si de suces sunt factorul diferentiator care ne recomanda.

De ce noi

 I 

n medie, oamenii de succes lucreaza peste 50 de ore pe săptămână. Pe parcusul vietii, petrecem peste 10.000 de zile la birou cu o medie de 9 ore lucrate pe zi. Daca adaugam timpul petrecut pe drum si iesirile in oras (cumparaturi, socializare), constatam ca in 24 de ore stam mai mult la birou decat acasa.

Si aici intervenim noi: Iti oferim solutia potrivita pentru o cafea exact asa cum ti-ai imaginat-o.
O cafea perfecta, savurata la timp, te va ajuta sa iti pui ordine in ganduri mult mai usor, sa te organizezi si sa ai inspiratia de a lua cele mai bune decizii, astfel incat timpul petrecut la birou va fi mult mai placut.

Capsulele noastre de cafea Lavazza si Illy garanteaza gustul puternic, delicatetea si prospetimea unei cafele desavarsite, pentru un timp indelungat. Prin nota de rafinament, sortimentele de cafea oferite de noi te vor face sa te distingi de restul lumii.

In spatele unei cafele desavarsite, cu un gust si o savoare de neuitat, pe langa inalta calitate a capsulelor, foarte important este si aparatul cu care este preparat fiecare amestec.